کاربر از چه مرورگری استفاده میکند؟

بازدید17.4kپست ها1آخرین فعالیت8 سال پیش
0
0

سلام و تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن عید فطر
میخواستم بپرسم چطور باید بفهمم که کاربر از چه مرورگری استفاده میکنه؟ با php
ممنون.

0

سلام عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه
با بررسی header ها میتونیم بفهمیم کاربر از چه مرورگری با چه ورژنی با چه سیستم عاملی و چه نسخه ای وارد شده

<?php
$header=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
//echo $header;
switch($header){
case strpos($header, 'Chrome') == TRUE:
	$browser='Chrome';
	break;
case strpos($header, 'Firefox') == TRUE:
	$browser='Firefox';
	break;
case strpos($header, 'MSIE') == TRUE:
	$browser='Internet Explorer';
	break;
default:
	$browser='Unknown';
}
echo "You are using $browser browser.";
?>

سوال برنامه نویسی دارید؟

هیچ وقت در پرسیدن سوال شک نکنید

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.