PHP- پیدا کردن مسیری که فایل در اون قرار داره؟

بازدید41.7kپست ها2آخرین فعالیت7 سال پیش
0
0

به نام خدا
سلام، این سایت رو یکی از دوستام به من معرفی کرد و گفت که اگر سوال php دارم اینجا بپرسم انشد که اومدم و ثبت نام کردم امیدوارم کمکم کنید. من به این زبان علاقه خاصی دارم.

سوالم اینه که چطور مسیری که فایل جاری تو اون هست رو دریافت کنیم؟ مسیر خود فایل رو نمیخوام ها؟ مسیر فولدری که فایل تو اون قرار داره؟
با تشکر.

0

سلام
خوش اومدی
من زیاد حرفه ای نیستم اما اینارو پیدا کردم برات

<?php
 echo dirname( __FILE__ ) . DIRECTORY_SEPARATOR;;
 echo __DIR__ . DIRECTORY_SEPARATOR;
?>

امتحان نکردم اما باید درست باشه

0

خیلی ممنون
اره دقیقا همونی بود که میخواستم

آخرین ویرایش: 05-09-2013 ساعت 11:29، توسط Daniel

سوال برنامه نویسی دارید؟

هیچ وقت در پرسیدن سوال شک نکنید

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.