سوال در مورد Split تکست باکس در وی بی دات نت

بازدید47.4kپست ها1آخرین فعالیت7 سال پیش
0
0

سلام
من تو سی شارپ این کار رو انجام میدم :

string[] str = textBox1.Text.Split(':');
            MessageBox.Show(str[0] + "\t" + str[1], str[2]);

توی وی بی دات نت این کد چه طوری میشه ؟

ممنون

0

یافتم !
جواب :

Dim s() As String
        s = textBox1.Text.Split(":")
        MessageBox.Show(s(0) + " "+ s(1), s(2))

سوال برنامه نویسی دارید؟

هیچ وقت در پرسیدن سوال شک نکنید

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.