گرفتن مسیر فایل جاری بدون نام فایل

PHP

توسط php1 در 4 سال پیش
0 1k 1 4 سال پیش
php1theknight
0

سلام عزاداریهاتون قبول باشه من میخوام مسیری که فایل از اونجا اومده رو بدون نام فایل بگیرم چطوریه؟ البه مسیری که روی سرور هست رو میگم مثلا اینطوری باشه [url]http://localhost/php1[/url] اما الان اینطوریه [url]http://localhost/php1/t.php[/url] کد من

<?php
$url="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}" . $_SERVER ['PHP_SELF']  . '/';
echo $url;
?>

لطفا جواب بدید سرچ کردم نبود

0

درود من بر شما :smilingsmiley: dirname اضافه کن بهش

<?php
 $url="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}" .dirname($_SERVER ['PHP_SELF'])  . '/';
 echo $url;
?>

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید