چجوری میتونم از تگ های get و post استفاده کنم

PHP

توسط sajjad95 در 6 سال پیش
0 61.4k 6 6 سال پیش
sajjad95 iranphp reza rezamax c0der
0

[align=center]این فرم رو خودم نوشتم

اینم کدش

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>comment</title>
<style type="text/css">
#my{
 border:     1px  solid #555555;
  width: 550px;
 left: 25%;
 background: #BBBBBB;

}
</style>

<style type="text/css">
#you{
 left: 25%;
 border:     1px  solid #555555;
 width: 550px;
 background: #66FF66;

}

</style>
 </head>

 <body>

 <form dir="rtl">
<form>


 <div align="center">
 <div id="you"><br /><br /><font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="6"> <b>نظرات</b></font> <br /><br /><br /></div>
 <div id="my"><br />
<form>
<div id"my">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>نام : </b></font><input type="text" name="user" /><br /><br />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>ايميل : </b></font><input type="text" name="mail" /><br /><br />
<font face="Arial" color="#000000"  size="3"> <b>وب سايت : </b></font><input type="text" name="web" /><br /><br />
 </div>
</form>

 <form>
<input type="radio" name="s" value="male" /> <font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>مرد&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></font>
<input type="radio" name="s" value="female" /><font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>زن</b></font>
</form><br />

<form>
<textarea name="text1" row s="2000" cols="35" rows="10">
</textarea>
</form>
<br />
<form name="input" action="action.asp" method="get">
<input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;ثبت&nbsp;&nbsp;" />
</form>
<br /><br /></div></div>
 </form> </form>



</body>
</html>

اینم دموش

من میخوام وقتی که این فرم رو کسی پر میکنه و گزینه ثبت رو میزنه محتویات این فرم برای من ارسال بشه
دوستان ببخشید اگه امکان داره به صورت اماده درست کنید و واضح توضیح بدین اخه من هیچ درباره php اطلاعات ندارم {ببخشیدا}


اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟

{ممنون}

لطفا واضح توضیح بدین شما همه اساتید من در سطح شما نیستیم

{/ممنون}
[/align]

0

سلام دوست عزیز
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه میخوای چیزاییکه کاربرتو فرم وارد کرده رو ببینی؟
برای تگ فرم action بذار مثلا action="user.php" بعد تو فایل user.php از متغیرهای $_GET یا$_POST استفاده کن
تو اموزشها هست
Post و Get در PHP
مثال اول رو ببین.


> اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟
جی کوئری!
0

سلام
سجاد جان شما برای هر المنت یه تگ فرم گذاشتی که این اشتباهه باید برای همه یه تگ فرم بذاری

  • بهتره از تگ font استفاده نکنی بجاش از CSS استفاده کن
  • بهتره کدهای CSS رو تو فایل جداگانه بذاری
  • برای گذاشتن المنت در لاین بعدی از br استفاده کن

فرم استاندارد:

<form id="myform" action="show.php" method="post">
	<label>نام: </label><input type="text" name="tfname" autofocus required><br/>
	<label>ایمیل: </label><input type="email" name="tfmail" required><br/>
	<label>وبسایت: </label><input type="text" name="tfweb"><br/>
	<label>جنسیت: </label><input type="radio" name="tfgender" value="Male" checked >مرد<input type="radio" name="tfgender" value="Female">زن<br/><br/>
	متن نظر:<br/>
	<textarea name="msg" cols="50" rows="20" required></textarea><br/>
	<input type="submit" value="ارسال">
</form>

درست کردن فرمی که نوشتی خیلی کار داشت یه فرم دیگه طراحی کردم فکر کنم چیزایی که میخوای رو دارهدانلود کن

0

ببخشید ولی منظور من [color=#FF0000]ذخیره[/color] کردن بود
میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید

0

> ببخشید ولی منظور من [color=#FF0000]ذخیره[/color] کردن بود میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید
چه دیتابیسی؟ mysql؟ sqlite؟ sqlserver؟ ... ؟ چون معمولا از دیتابیس mysql استفاده میشه من اینو میگم. برای اتصال و کار با دیتابیس mysql میتونی از توابع mysql ، myqli و یا از PDO استفاده کنی که البته mysql منسوخ شده و الان بهتره از mysqli استفاده کنی.

وصل شدن به دیتابیس:
$mysqli = new mysqli("localhost", "my_user", "my_password", "world");

چک کردن اتصال:

/* check connection */
if ($mysqli->connect_errno) {
    printf("Connect failed: %s\n", $mysqli->connect_error);
    exit();
}

اجرای کوئری:
$result = $mysqli->query("SELECT Name FROM City LIMIT 10")


واسه ذخیره باید اول یه دیتابیس تو MySQL ایجاد کنی و فیلد های مرتبط رو بذای بعد با دستورات بالا میتونی داده ها رو تو دیتابیست ذخیره کنی.

0

ببخشید ولی من زیاد php بلد نیستم اگه میشه یکم راهنمایی راحت تری کنید

0

کجا رو مشکل داری؟ از این ساده تر داریم؟ :73:
خوب php یاد بگیر!

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.