چجوری میتونم از تگ های get و post استفاده کنم

PHP

توسط sajjad95 در 4 سال پیش
0 1k 6 4 سال پیش
sajjad95iranphpreza-irdevrezamaxc0der
0

[align=center]این فرم رو خودم نوشتم

اینم کدش

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>comment</title>
<style type="text/css">
#my{
 border:     1px  solid #555555;
  width: 550px;
 left: 25%;
 background: #BBBBBB;

}
</style>

<style type="text/css">
#you{
 left: 25%;
 border:     1px  solid #555555;
 width: 550px;
 background: #66FF66;

}

</style>
 </head>

 <body>

 <form dir="rtl">
<form>


 <div align="center">
 <div id="you"><br /><br /><font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="6"> <b>نظرات</b></font> <br /><br /><br /></div>
 <div id="my"><br />
<form>
<div id"my">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>نام : </b></font><input type="text" name="user" /><br /><br />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>ايميل : </b></font><input type="text" name="mail" /><br /><br />
<font face="Arial" color="#000000"  size="3"> <b>وب سايت : </b></font><input type="text" name="web" /><br /><br />
 </div>
</form>

 <form>
<input type="radio" name="s" value="male" /> <font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>مرد&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></font>
<input type="radio" name="s" value="female" /><font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>زن</b></font>
</form><br />

<form>
<textarea name="text1" row s="2000" cols="35" rows="10">
</textarea>
</form>
<br />
<form name="input" action="action.asp" method="get">
<input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;ثبت&nbsp;&nbsp;" />
</form>
<br /><br /></div></div>
 </form> </form>



</body>
</html>

اینم دموش

من میخوام وقتی که این فرم رو کسی پر میکنه و گزینه ثبت رو میزنه محتویات این فرم برای من ارسال بشه دوستان ببخشید اگه امکان داره به صورت اماده درست کنید و واضح توضیح بدین اخه من هیچ درباره php اطلاعات ندارم {ببخشیدا}


اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟

{ممنون}

لطفا واضح توضیح بدین شما همه اساتید من در سطح شما نیستیم

{/ممنون} [/align]

0

سلام دوست عزیز نمیدونم درست متوجه شدم یا نه میخوای چیزاییکه کاربرتو فرم وارد کرده رو ببینی؟ برای تگ فرم action بذار مثلا action="user.php" بعد تو فایل user.php از متغیرهای $_GET یا$_POST استفاده کن تو اموزشها هستPost و Get در PHPمثال اول رو ببین.


> اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟
جی کوئری!
0

سلام سجاد جان شما برای هر المنت یه تگ فرم گذاشتی که این اشتباهه باید برای همه یه تگ فرم بذاری

  • بهتره از تگ font استفاده نکنی بجاش از CSS استفاده کن
  • بهتره کدهای CSS رو تو فایل جداگانه بذاری
  • برای گذاشتن المنت در لاین بعدی از br استفاده کن

فرم استاندارد:

<form id="myform" action="show.php" method="post">
	<label>نام: </label><input type="text" name="tfname" autofocus required><br/>
	<label>ایمیل: </label><input type="email" name="tfmail" required><br/>
	<label>وبسایت: </label><input type="text" name="tfweb"><br/>
	<label>جنسیت: </label><input type="radio" name="tfgender" value="Male" checked >مرد<input type="radio" name="tfgender" value="Female">زن<br/><br/>
	متن نظر:<br/>
	<textarea name="msg" cols="50" rows="20" required></textarea><br/>
	<input type="submit" value="ارسال">
</form>

درست کردن فرمی که نوشتی خیلی کار داشت یه فرم دیگه طراحی کردم فکر کنم چیزایی که میخوای رو دارهدانلود کن

0

ببخشید ولی منظور من [color=#FF0000]ذخیره[/color] کردن بود میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید

0

> ببخشید ولی منظور من [color=#FF0000]ذخیره[/color] کردن بود میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید
چه دیتابیسی؟ mysql؟ sqlite؟ sqlserver؟ ... ؟ چون معمولا از دیتابیس mysql استفاده میشه من اینو میگم. برای اتصال و کار با دیتابیس mysql میتونی از توابع mysql ، myqli و یا از PDO استفاده کنی که البته mysql منسوخ شده و الان بهتره از mysqli استفاده کنی.

وصل شدن به دیتابیس:$mysqli = new mysqli("localhost", "my_user", "my_password", "world");

چک کردن اتصال:

/* check connection */
if ($mysqli->connect_errno) {
    printf("Connect failed: %s\n", $mysqli->connect_error);
    exit();
}

اجرای کوئری:$result = $mysqli->query("SELECT Name FROM City LIMIT 10")


واسه ذخیره باید اول یه دیتابیس تو MySQL ایجاد کنی و فیلد های مرتبط رو بذای بعد با دستورات بالا میتونی داده ها رو تو دیتابیست ذخیره کنی.

0

ببخشید ولی من زیاد php بلد نیستم اگه میشه یکم راهنمایی راحت تری کنید

0

کجا رو مشکل داری؟ از این ساده تر داریم؟ :73: خوب php یاد بگیر!

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید