دریافت داده از وبسایت

Java

توسط thearrow در 4 سال پیش
0 765 3 4 سال پیش
thearrowsamanelitephp-sec
0

سلام اندروید یا جاوا فرقی نمیکنه! چطوری از یک سایت ، دیتا دریافت کنم ؟ من توی گوگل گشتم و همچین سورسی پیدا کردم و خودم این شکلیش کردم اما ارور null میده چیکار کنم ؟

package com.pashmak.checkme;

import java.net.URL;
import java.net.URLConnection;
import java.io.*;
import android.os.Bundle;
import android.app.Activity;
import android.view.Menu;
import android.view.View;
import android.view.View.OnClickListener;
import android.widget.Button;
import android.widget.EditText;
import android.widget.Toast;

public class Main extends Activity {

 //private static final Runnable Thr = null;
private Button btn;
 private  EditText txt;

	protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
		super.onCreate(savedInstanceState);
		setContentView(R.layout.main);
		
		txt = (EditText) findViewById(R.id.txt1);
		btn = (Button)findViewById(R.id.btn1);
		btn.setOnClickListener(new OnClickListener(){
			public void onClick(View arg0) {
				
		        try{

		        	main2("p");
		        }catch(Exception e){Toast.makeText(getApplicationContext(), e.getCause() + "", Toast.LENGTH_LONG).show();};
				
			}
		});
		
	}
	

	public  void main2(String string) throws IOException {

        BufferedReader buff;
        InputStreamReader inStream;
        String htmlCode = null;
        try{
            URL url = new URL("http://localhost/m.txt");
            URLConnection urlConnection = (URLConnection)url.openConnection();



            inStream = new InputStreamReader(urlConnection.getInputStream());
            buff = new BufferedReader(inStream);

            while(true){
                if (buff.readLine()!=null){
                    htmlCode += buff.readLine() + "\n";
                }else{
                    break;
                }
            }

            String idNumber = htmlCode.substring(0);
            txt.setText(idNumber);
            System.out.println(idNumber);
            
        }catch(Exception e){};  

    }
}
0

اون سورسو از کجا اوردی حتما تغییرش دادی خراب شده منم اینو پیدا کردم ببین کارمیکنه

import java.io.BufferedReader;
import java.io.InputStreamReader;
import java.net.URL;
import java.net.URLConnection;
 
 
public class URLExp {
 
    public static void main(String[] args) {
        try {
            URL google = new URL("http://www.google.com/");
            URLConnection yc = google.openConnection();
            BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(yc
                    .getInputStream()));
            String inputLine;
            while ((inputLine = in.readLine()) != null) {
                System.out.println(inputLine);
 
            }
            in.close();
        } catch (Exception e) {
            e.printStackTrace();
        }
    }
 
}
0

سلام من تو سورس بالا فقط static حذف کرده بودم شورس شما هم کار نمیده null رو نشون میده

0

Null میده؟ بیشتر توضیح بده تو خروجی Null میده؟ من امتحان کردم کد برای من کار کرد یعنی کد مشکلی نداره باید سورس گوگل رو تو خروجی نمایش بده.

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید