اشکال این کد php کجاست ؟

PHP

توسط sajjad95 در 4 سال پیش
0 1.6k 9 4 سال پیش
sajjad95rezamaxdanielstackoverflowreza-irdev
0
<html>
<head>
   <meta content="text/html" charset="utf-8" />
   <script type='text/javascript' >
     function send()
     {
      var f = form1.f.value;
      var p = f.substr(f.length -3,3);
      // png , gif , jpg
            if ((p == 'png' ) || (p == 'jpg') || (p == 'gif'))
              form1.submit();
        else
            alert('از این فرمت پشتیبانی نمیکند');
    }
   </script>
</head>
<body>
     <form action="upload.php" name='form1' id='form1' method="post">
     <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='3000000' />
     <p>
         <input type='file' name='f' id='f' />
     </p>
        <p>
         <input type='button' name='s' id='s' value='Upload File' onclick='send()' />
     </p>
     </form>
</body>
</html>
<?php
$uplodef = $_FILES['f']['name'];
$there = true;
    while($there)
    {
          if(file_exsist($uplodef))
        $uplodef = "1-".$uplode;
        else
          $there = false;
        }
     if(move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name']),$uplodef)
           print('فايل مورد نظر آپلود شد');
      else
             print('فايل آپلود نشد');
?>

ببخشید من این کدو نوشتم از داخل یه فیلم نگاه کردم نمیدونم مشکلش کجاست میخوام بعد از دادن آدرس فایل آپلود بشه و لینک اول مربوط به کد های html & javascript هست کد دوم هم درباره php هست فقط نمیدونم اشکال کار کجاست لطفا کمک کنید

0

1- کد enctype="multipart/form-data" رو تو form نذاشتی. 2- تو لاین 5 فایل php نام تابع رو اشتباه نوشتی درستش file_exists هست. 3- در لاین 11 پارامتر دوم رو بیرون پرانتز گذاشتی. 4- تو لاین 7 بجای $uplodef نام $uplode گذاشتی.

درکل کدت مشکل زیاد داره :-/

<html>
<head>
   <meta content="text/html" charset="utf-8" />
   <script type='text/javascript' >
     function send()
     {
      var f = form1.f.value;
      var p = f.substr(f.length -3,3);
      // png , gif , jpg
            if ((p == 'png' ) || (p == 'jpg') || (p == 'gif'))
              form1.submit();
        else
            alert('از اين فرمت پشتيباني نميکند');
    }
   </script>
</head>
<body>
     <form action="upload.php" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post">
     <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='3000000' />
     <p>
         <input type='file' name='f' id='f' />
     </p>
        <p>
         <input type='button' name='s' id='s' value='Upload File' onclick='send()' />
     </p>
     </form>
</body>
</html>
<?php
$uplodef = $_FILES['f']['name'];
$there = true;
while($there)
{
	if(file_exists($uplodef)){
		$uplodef = "1-".$uplodef;
	}
	else
	{
		$there = false;
	}
}

if(move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name'],$uplodef)){
	print('فايل مورد نظر آپلود شد');
}
else
{
	print('فايل آپلود نشد');
}
?>
0

از این کد نمیشه داخل هاست استفاده کرد ؟ اخه من اولیرو میزارم توی brwser.php دومی هم میزارم تویuplode.php و این 2 تارو میزارم توی یه پوشه چرا بعد از وارد کردن فایل و زدن گزینه ی آپلود فایل آپلود نمیشه ؟ مشکل داره یا اصلا کلا از پایه اشتباه رفتم ؟

0

شاید هاستت اجازه نمیده کدت کار میکنه اما برای استفاده کردن امنیتش خیلی کمه. من دو تا کد پایه ای گذاشتم برای اپلود فایل ببین بد نیست : [url]http://www.softafzar.net/thread2080.html/[/url]

0

ببخشید ولی این کدی که دادین اولیش مثل همین میره توی یه صفحه و میگه که این صفحه وجود ندارد. و دومیش هم بعد انتخاب فایل هیچ عکس العملی انجام نمیده ؟؟؟؟

نمیشه کاری کرد که همین کدو داخل هاست های رایگان استفاده کرد ؟ اگه میشه لطفا کمک کنید .

0

> ببخشید ولی این کدی که دادین اولیش مثل همین میره توی یه صفحه و میگه که این صفحه وجود ندارد. و دومیش هم بعد انتخاب فایل هیچ عکس العملی انجام نمیده ؟؟؟؟ نمیشه کاری کرد که همین کدو داخل هاست های رایگان استفاده کرد ؟ اگه میشه لطفا کمک کنید .

دوست عزیز کد که اختصاصی برای شما گذاشته نشده باید کمی تغییرش بدی تو کد اولی باید مسیر رو مشخص کنی و تو دومی(تا جاییی که من دیدم چون امتحان نکردم) باید برای action اسم فایل php رو برای اپلود مشخص کنی. شما تو کدوم هاست آزمایش میکنی؟ داداشمون علیرضا(daniel) که میگه امتحان کرده پس کد درسته.

0

نه داخل xamp هیچ مشکلی نداره من نگفتم که کد مشکل داره من میگم داخل سرویس رایگان xzn میشه همچین کدی رو استفاده کرد؟ من داخل xzn امتحان میکنم نمیشه از این کدا استفاده کرد . من نمیگم که کد اشتباست !!! اگه میتونید همین کدو واسه هاست xzn اصلاح کنید ممنون میشم :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

0

سلام اسم فایل php که تو action فرم مشخص کردی با اسم فایل اپلودت یکسانه؟ احتمال میدم اینجا رو اشتباه کردی.<form action="upload.php" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post">تو اینجا آدرس فایل upload.php پس ادرس فایل php که باید فایل رو اپلود کنه باید upload.php باشه.

0

با تشکر از مدیر گرامی :smile15: :smile15: :smile15: :smile15: :smile15: مشکل اینجا بود

<form action="upload.php" name='form1' id='form1' method="post">

فقط این upload.php باید میشد uploade یه e کم داشت واسه همون تمام مشکلات حل شد .

با تشکر از مدیر گرامی :smile15: :smile15: :smile15: :smile15: :smile15:

0

مدیر جان ای کاش یکم زودتر این احتمالو میدادید ما این همه فکر مصرف نکنیم :73:

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید