نحوه استفاده از جی کوئری

بازدید34.3kپست ها1آخرین فعالیت6 سال پیش
0
0

سلام، برای استفاده کردن از جی کوئری ابتدا باید اون رو به صفحه اضافه کنید که این کار با استفاده از تگ script انجام میشه.

[color=#008000]مثال:[/color]
<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery/jquery-1.9.0.min.js"></script>

[color=#FF0000]نکته:[/color]
بهتره برای استفاده از جی کوئری از یکی از CDN های پر استفاده مثل CDN مایکروسافت یا گوگل استفاده کنید بجای اینکه که جی کوئری رو دانلود کرده و بصورت محلی استفاده کنید؛ علتش اینه که احتمال اینکه جی کوئری قبلا توسط مرورگر کاربر کش(cache) شده باشه زیاده بنابراین سرعت لود صفحه شما بالا میره.

[color=#FF8C00]اما اگر CDN داون شده بود چی؟[/color]
در این مواقع میتونید از کد زیر برای بارگذاری جی کوئری بصورت محلی استفاده کنید:

<script>  
            // Fallback to loading jQuery from a local path if the CDN is unavailable  
            (window.jQuery || document.write('<script src="/scripts/jquery-1.9.0.min.js"><\/script>'));  
        </script>

بجای /scripts/jquery-1.9.0.min.js باید آدرس فایل رو قرار بدید.

[color=#008000]مثال نهایی:[/color]

<!DOCTYPE html>
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title>jQuery from Microsoft AJAX CDN</title>
        </head>
        <body>
     
            <button id="btn">Show Message</button>
         
            <div id="message" style="display:none">
         
                <h1>Hello from jQuery!</h1>
         
            </div>
         
            <script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery/jquery-1.9.0.min.js"></script>
            <script>
                // Fallback to loading jQuery from a local path if the CDN is unavailable
                (window.jQuery || document.write('<script src="/scripts/jquery-1.9.0.min.js"><\/script>'));
            </script>
            <script>
                
                function domReady() {
                    $('#btn').click( showMessage );
                }
                
                function showMessage() {
                    $('#message').fadeIn('slow');
                }
                
                $( domReady );

            </script>
        </body>
    </html>
0

سلام ممنون من همیشه میگفتم چرا باید الکی بجای لود کردن فایل از لوکال باید از اون سایت ها استفاده کنیم الان فهمیدم.
ممنون بابت پست مفید. :thumbsupsmileyanim:

سوال برنامه نویسی دارید؟

هیچ وقت در پرسیدن سوال شک نکنید

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.