نحوه استفاده از جی کوئری

JavaScript

توسط barnamenevis در 4 سال پیش
0 606 1 4 سال پیش
barnamenevishesam-1
0

سلام، برای استفاده کردن از جی کوئری ابتدا باید اون رو به صفحه اضافه کنید که این کار با استفاده از تگ script انجام میشه.

[color=#008000]مثال:[/color]<script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery/jquery-1.9.0.min.js"></script>

[color=#FF0000]نکته:[/color]بهتره برای استفاده از جی کوئری از یکی از CDN های پر استفاده مثل CDN مایکروسافت یا گوگل استفاده کنید بجای اینکه که جی کوئری رو دانلود کرده و بصورت محلی استفاده کنید؛ علتش اینه که احتمال اینکه جی کوئری قبلا توسط مرورگر کاربر کش(cache) شده باشه زیاده بنابراین سرعت لود صفحه شما بالا میره.

[color=#FF8C00]اما اگر CDN داون شده بود چی؟[/color] در این مواقع میتونید از کد زیر برای بارگذاری جی کوئری بصورت محلی استفاده کنید:

<script>  
            // Fallback to loading jQuery from a local path if the CDN is unavailable  
            (window.jQuery || document.write('<script src="/scripts/jquery-1.9.0.min.js"><\/script>'));  
        </script>

بجای /scripts/jquery-1.9.0.min.js باید آدرس فایل رو قرار بدید.

[color=#008000]مثال نهایی:[/color]

<!DOCTYPE html>
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title>jQuery from Microsoft AJAX CDN</title>
        </head>
        <body>
     
            <button id="btn">Show Message</button>
         
            <div id="message" style="display:none">
         
                <h1>Hello from jQuery!</h1>
         
            </div>
         
            <script src="http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery/jquery-1.9.0.min.js"></script>
            <script>
                // Fallback to loading jQuery from a local path if the CDN is unavailable
                (window.jQuery || document.write('<script src="/scripts/jquery-1.9.0.min.js"><\/script>'));
            </script>
            <script>
                
                function domReady() {
                    $('#btn').click( showMessage );
                }
                
                function showMessage() {
                    $('#message').fadeIn('slow');
                }
                
                $( domReady );

            </script>
        </body>
    </html>
0

سلام ممنون من همیشه میگفتم چرا باید الکی بجای لود کردن فایل از لوکال باید از اون سایت ها استفاده کنیم الان فهمیدم. ممنون بابت پست مفید. :thumbsupsmileyanim:

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید