Escape کردن کل متغیر POST_$

PHP

توسط mostafa2 در 4 سال پیش
0 533 1 4 سال پیش
mostafa2daniel
0

سلام آیا امکانش هست که کل متغیر post_$ را اصطلاحا escape کنیم؟ مثلا با mysql_real_escape_string

$t1= mysql_real_escape_string($_POST["t1"]);
$t2= mysql_real_escape_string($_POST["t2"]);
$t3= mysql_real_escape_string($_POST["t3"]);
$t4= mysql_real_escape_string($_POST["t4"]);
0

تشکر بخاطر انتخاب عنوان مناسب! چون عجیبه معمولا بدترین عنوانها رو برای سوال کردن انتخاب میکنن :biggrinsmiley:

میتونی از این روش استفاده کنی:

<?php
/*
Database connection
.
.
.
*/

$_POST = array('t1' => 'Hello"world' ,'t2' => "i'am php programmer.");
$_POST = array_map('mysql_real_escape_string' , $_POST);
extract($_POST);

echo $t1;
echo "<br>\n";
echo $t2;
?>

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید