تحلیل این کد php

PHP

توسط pirzad-7yahoo در 4 سال پیش
0 1.2k 9 4 سال پیش
pirzad-7yahoodanielreza-irdevc0der
0

سلام دوستان....خیلی کمک نیاز دارم...... لطفا این سمپل رو واسم تحلیل کنید........میخوام خط به خطشو یاد بگیرم.......مرسی [url]https://codeload.github.com/ccoenraets/employee-directory-jqm/zip/master[/url]

0

سلام چی شو تحلیل کنیم؟ انتظار نداشته باش بشینیم کل این کدارو واست تحلیل کنیم برادر تکه کد بده.

0

چشم داداش......چون pdo هست.....زیاد چیزی سر در نمیارم ازش

<?php
include 'config.php';

$sql = "select e.id, e.firstName, e.lastName, e.title, count(r.id) reportCount " . 
		"from employee e left join employee r on r.managerId = e.id " .
		"where e.managerId=:id group by e.id order by e.lastName, e.firstName";
//baraye modiriate error ha va...
try {
	//connect to database
	$dbh = new PDO("mysql:host=$dbhost;dbname=$dbname", $dbuser, $dbpass);	
	//set Attribute error
	$dbh->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
	//
	$stmt = $dbh->prepare($sql);  
	$stmt->bindParam("id", $_GET[id]);
	$stmt->execute();
	$employees = $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_OBJ);
	//close database
	$dbh = null;
	echo '{"items":'. json_encode($employees) .'}'; 
} catch(PDOException $e) {
	echo '{"error":{"text":'. $e->getMessage() .'}}'; 
}

?>
آخرین ویرایش: 30-06-2014 ساعت 15:47، توسط Daniel
0

سلام کار خاصی نکرده یه کانکشن PDO ساخته که همیشه به همین کشله و یه کوئری گرفته همین بهتره از اینجا شروع کنی:PDO چیست؟ | Boplo.ir

0

آره مرسی داداش...یکم کار کردم فهمیدم....فقط نمیدونم json_encode و اینا چیه؟؟کلی ارتباط با جاوا اسکریپت داره که اصلا سر در نمیارم اینا جاواهاشه

$('#reportListPage').live('pageshow', function(event) { var id = getUrlVars()["id"]; console.log("reports for " + id); $.getJSON(serviceURL + 'getreports.php?id='+id, function (data) { var reports = data.items; $.each(reports, function(index, employee) { $('#reportList').append('<li><a href="employeedetails.html?id=' + employee.id + '">' + '<h4>' + employee.firstName + ' ' + employee.lastName + '</h4>' + '<p>' + employee.title + '</p>' + '<span class="ui-li-count">' + employee.reportCount + '</span></a></li>'); }); $('#reportList').listview('refresh'); }); }); /////////// $('#detailsPage').live('pageshow', function(event) { var id = getUrlVars()["id"]; $.getJSON(serviceURL + 'getemployee.php?id='+id, displayEmployee); }); function displayEmployee(data) { var employee = data.item; console.log(employee); $('#employeePic').attr('src', 'pics/' + employee.picture); $('#fullName').text(employee.firstName + ' ' + employee.lastName); $('#employeeTitle').text(employee.title); $('#city').text(employee.city); console.log(employee.officePhone); if (employee.managerId>0) { $('#actionList').append('<li><a href="employeedetails.html?id=' + employee.managerId + '"><h3>View Manager</h3>' + '<p>' + employee.managerFirstName + ' ' + employee.managerLastName + '</p></a></li>'); } if (employee.reportCount>0) { $('#actionList').append('<li><a href="reportlist.html?id=' + employee.id + '"><h3>View Direct Reports</h3>' + '<p>' + employee.reportCount + '</p></a></li>'); } if (employee.email) { $('#actionList').append('<li><a href="mailto:' + employee.email + '"><h3>Email</h3>' + '<p>' + employee.email + '</p></a></li>'); } if (employee.officePhone) { $('#actionList').append('<li><a href="tel:' + employee.officePhone + '"><h3>Call Office</h3>' + '<p>' + employee.officePhone + '</p></a></li>'); } if (employee.cellPhone) { $('#actionList').append('<li><a href="tel:' + employee.cellPhone + '"><h3>Call Cell</h3>' + '<p>' + employee.cellPhone + '</p></a></li>'); $('#actionList').append('<li><a href="sms:' + employee.cellPhone + '"><h3>SMS</h3>' + '<p>' + employee.cellPhone + '</p></a></li>'); } $('#actionList').listview('refresh'); } function getUrlVars() { var vars = [], hash; var hashes = window.location.href.slice(window.location.href.indexOf('?') + 1).split('&'); for(var i = 0; i < hashes.length; i++) { hash = hashes[i].split('='); vars.push(hash[0]); vars[hash[0]] = hash[1]; } return vars; }


آخرین ویرایش: 01-07-2014 ساعت 07:02، توسط pirzad7@yahoo.
0

دوست عزیز کدهاتونو رو باید تو بلاک کد قرار بدید

0

> دوست عزیز کدهاتونو رو باید تو بلاک کد قرار بدید

مرسی از تذکرتون..بلاک کد کجاس...من بلد نیستم...دی

0

> مرسی از تذکرتون..بلاک کد کجاس...من بلد نیستم...دی
سلام اینجاست (تو یرایشگر پیشرفته)

0

بنظر میرسه شما خیلی مبتدی هستید توصیه میکنم اول برید سراغ یاد گیری این زبانها بجای اینکه با تکه کد یاد بگرید. این هم آموزش json : JSON

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید