تحلیل این کد php

PHP

توسط pirzad-7yahoo در 6 سال پیش
0 40k 9 6 سال پیش
pirzad-7yahoo daniel c0der reza
0

سلام دوستان....خیلی کمک نیاز دارم......
لطفا این سمپل رو واسم تحلیل کنید........میخوام خط به خطشو یاد بگیرم.......مرسی
[url]https://codeload.github.com/ccoenraets/employee-directory-jqm/zip/master[/url]

0

سلام
چی شو تحلیل کنیم؟
انتظار نداشته باش بشینیم کل این کدارو واست تحلیل کنیم برادر
تکه کد بده.

0

چشم داداش......چون pdo هست.....زیاد چیزی سر در نمیارم ازش

<?php
include 'config.php';

$sql = "select e.id, e.firstName, e.lastName, e.title, count(r.id) reportCount " . 
		"from employee e left join employee r on r.managerId = e.id " .
		"where e.managerId=:id group by e.id order by e.lastName, e.firstName";
//baraye modiriate error ha va...
try {
	//connect to database
	$dbh = new PDO("mysql:host=$dbhost;dbname=$dbname", $dbuser, $dbpass);	
	//set Attribute error
	$dbh->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
	//
	$stmt = $dbh->prepare($sql);  
	$stmt->bindParam("id", $_GET[id]);
	$stmt->execute();
	$employees = $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_OBJ);
	//close database
	$dbh = null;
	echo '{"items":'. json_encode($employees) .'}'; 
} catch(PDOException $e) {
	echo '{"error":{"text":'. $e->getMessage() .'}}'; 
}

?>
آخرین ویرایش: 30-06-2014 ساعت 15:47، توسط Daniel
0

سلام
کار خاصی نکرده یه کانکشن PDO ساخته که همیشه به همین کشله و یه کوئری گرفته همین
بهتره از اینجا شروع کنی:
PDO چیست؟ | Boplo.ir

0

آره مرسی داداش...یکم کار کردم فهمیدم....فقط نمیدونم json_encode و اینا چیه؟؟کلی ارتباط با جاوا اسکریپت داره که اصلا سر در نمیارم
اینا جاواهاشه

$('#reportListPage').live('pageshow', function(event) {
var id = getUrlVars()["id"];
console.log("reports for " + id);
$.getJSON(serviceURL + 'getreports.php?id='+id, function (data) {
var reports = data.items;
$.each(reports, function(index, employee) {
$('#reportList').append('<li><a href="employeedetails.html?id=' + employee.id + '">' +
'<h4>' + employee.firstName + ' ' + employee.lastName + '</h4>' +
'<p>' + employee.title + '</p>' +
'<span class="ui-li-count">' + employee.reportCount + '</span></a></li>');
});
$('#reportList').listview('refresh');
});
});
///////////
$('#detailsPage').live('pageshow', function(event) {
var id = getUrlVars()["id"];
$.getJSON(serviceURL + 'getemployee.php?id='+id, displayEmployee);
});
function displayEmployee(data) {
var employee = data.item;
console.log(employee);
$('#employeePic').attr('src', 'pics/' + employee.picture);
$('#fullName').text(employee.firstName + ' ' + employee.lastName);
$('#employeeTitle').text(employee.title);
$('#city').text(employee.city);
console.log(employee.officePhone);
if (employee.managerId>0) {
$('#actionList').append('<li><a href="employeedetails.html?id=' + employee.managerId + '"><h3>View Manager</h3>' +
'<p>' + employee.managerFirstName + ' ' + employee.managerLastName + '</p></a></li>');
}
if (employee.reportCount>0) {
$('#actionList').append('<li><a href="reportlist.html?id=' + employee.id + '"><h3>View Direct Reports</h3>' +
'<p>' + employee.reportCount + '</p></a></li>');
}
if (employee.email) {
$('#actionList').append('<li><a href="mailto:' + employee.email + '"><h3>Email</h3>' +
'<p>' + employee.email + '</p></a></li>');
}
if (employee.officePhone) {
$('#actionList').append('<li><a href="tel:' + employee.officePhone + '"><h3>Call Office</h3>' +
'<p>' + employee.officePhone + '</p></a></li>');
}
if (employee.cellPhone) {
$('#actionList').append('<li><a href="tel:' + employee.cellPhone + '"><h3>Call Cell</h3>' +
'<p>' + employee.cellPhone + '</p></a></li>');
$('#actionList').append('<li><a href="sms:' + employee.cellPhone + '"><h3>SMS</h3>' +
'<p>' + employee.cellPhone + '</p></a></li>');
}
$('#actionList').listview('refresh');
}
function getUrlVars() {
var vars = [], hash;
var hashes = window.location.href.slice(window.location.href.indexOf('?') + 1).split('&');
for(var i = 0; i < hashes.length; i++)
{
hash = hashes[i].split('=');
vars.push(hash[0]);
vars[hash[0]] = hash[1];
}
return vars;
}


آخرین ویرایش: 01-07-2014 ساعت 07:02، توسط pirzad7@yahoo.
0

دوست عزیز کدهاتونو رو باید تو بلاک کد قرار بدید

0

> دوست عزیز کدهاتونو رو باید تو بلاک کد قرار بدید

مرسی از تذکرتون..بلاک کد کجاس...من بلد نیستم...دی

0

> مرسی از تذکرتون..بلاک کد کجاس...من بلد نیستم...دی
سلام اینجاست (تو یرایشگر پیشرفته)

0

بنظر میرسه شما خیلی مبتدی هستید
توصیه میکنم اول برید سراغ یاد گیری این زبانها بجای اینکه با تکه کد یاد بگرید.
این هم آموزش json : JSON

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.