خطای No Access-Control-Allow-Origin

JavaScript

توسط pirzad-7yahoo در 4 سال پیش
0 1.5k 6 4 سال پیش
pirzad-7yahoorezamax
0

سلام دوستان من یک سرویس https دارم که میخواد ازش اطلاعات بگیرم و نمایش بدم میشه کمکم کنید با ajax هر چی امتحان کردم نشد و ارور crros origin میده

آخرین ویرایش: 02-10-2014 ساعت 18:16، توسط Daniel
0

سلام ajax عنوان نیست! خطای No Access-Control-Allow-Origin به http یا https مربوط نیست وقتی قصد درخواستی رو جایی غیر از همون سرور بخوای بفرستی خطای No Access-Control-Allow-Origin میده. برای رفع مشکل این هیدر باید در سایت مقصد وجود داشته باشه:

header('Access-Control-Allow-Origin: *');
header('Access-Control-Max-Age: 1000');

با htaccess. :

<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
0

> سلام ajax عنوان نیست! خطای No Access-Control-Allow-Origin به http یا https مربوط نیست وقتی قصد درخواستی رو جایی غیر از همون سرور بخوای بفرستی خطای No Access-Control-Allow-Origin میده. برای رفع مشکل این هیدر باید در سایت مقصد وجود داشته باشه: ``` header('Access-Control-Allow-Origin: *'); header('Access-Control-Max-Age: 1000'); ``` با htaccess. : ``` <IfModule mod_headers.c> Header set Access-Control-Allow-Origin "*" </IfModule> ```
این کد ها رو باید کجا اضافه کنم؟؟لطفا دقیق توضیح بدید متشکرم
0

> این کد ها رو باید کجا اضافه کنم؟؟لطفا دقیق توضیح بدید متشکرم
به سایت مقصد که بهش درخواست میفرستی دسترسی داری؟ اگر داری یه فایل به نام htaccess. تو روت بساز با این محتویات:
<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>

اگر فایل وجود داشت اینو به اخرش اضافه کن. اگر دسترسی نداری نمیشه کاریش کرد.

0

> به سایت مقصد که بهش درخواست میفرستی دسترسی داری؟ اگر داری یه فایل به نام htaccess. تو روت بساز با این محتویات: ``` <IfModule mod_headers.c> Header set Access-Control-Allow-Origin "*" </IfModule> ``` اگر فایل وجود داشت اینو به اخرش اضافه کن. اگر دسترسی نداری نمیشه کاریش کرد.
مرسی دوست عزیز اما من میخوام از وب سرویس دریافت کنم از سرور...و از سایت و php خبری نیست
0

خوب وب سرویس بالاخره به یه زبانی نوشته شده به چه زبانیه؟ php نیست؟ Asp هم نیست؟ python هم نیست؟ تو همه این زبان ها میشه هیدر فرستاد باید هیدری که تو پست اول گذاشتم رو اضافه کنی.

0

> خوب وب سرویس بالاخره به یه زبانی نوشته شده به چه زبانیه؟ php نیست؟ Asp هم نیست؟ python هم نیست؟ تو همه این زبان ها میشه هیدر فرستاد باید هیدری که تو پست اول گذاشتم رو اضافه کنی.
webservice = java

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید