پاک کردن کل فایلهای روی یک پوشه در سرور

حل شده 

PHP

توسط mehdiaghabeigi در 2 هفته پیش
1 611 1 2 هفته پیش
mehdiaghabeigikingblogg
1

چطور میشه کل فایلهای داخل یه پوشه توی سرورم رو پاک کنم؟ اکثرا اهنگ هستن شاید توشون عکس هم باشه. پیشاپیش ممنون

پاسخ ها

1

سلام.

راحت ترین راه:

$files = glob('path/to/temp/*'); // get all file names
foreach($files as $file){ // iterate files if(is_file($file)) unlink($file); // delete file
}
البته این همه فایلها رو پاک میکنه ها. میتونید فیلتر کنید. – SkyTech 2 هفته پیش

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید