پاک کردن کل فایلهای روی یک پوشه در سرور

حل شده 

PHP

توسط mehdiaghabeigi در 1 سال پیش
1 18.8k 1 1 سال پیش
mehdiaghabeigi kingblogg
1

چطور میشه کل فایلهای داخل یه پوشه توی سرورم رو پاک کنم؟ اکثرا اهنگ هستن شاید توشون عکس هم باشه. پیشاپیش ممنون

پاسخ ها

1

سلام.

راحت ترین راه:

$files = glob('path/to/temp/*'); // get all file names
foreach($files as $file){ // iterate files
  if(is_file($file))
    unlink($file); // delete file
}
البته این همه فایلها رو پاک میکنه ها. میتونید فیلتر کنید. – SkyTech 1 سال پیش

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.