چرا دستور include بعضی مواقع کاری نمیکند؟

حل شده 

PHP

توسط sajjad95 در 2 ماه پیش
1 350 1 2 ماه پیش
sajjad95 digisys
0

دروود دوستان عزیز چرا توی دستور اینکلود php بی اثر هست ؟ یعنی کاری نمیکنه ! مثلا داشتم روی فریمورک بوت استرپ کار میکردم میخواستم هدر و فوترش رو توی فایل php قرار بدم و اینکلود کنم تا کد بهینه بشه، ولی وقتی اینکلود میکنم کاری نمیکنه و اون قسمت رو نمایش داده نمیشه!

فایل footer.php :


<footer class="footer">
            <div class="container">
                <div class="row">
                    <nav class="footer-nav">
                        <ul>
                            <li><a href="http://irdevs.com/">irdevs</a></li>
                        </ul>
                    </nav>
                    <div class="credits ml-auto">
                        <span class="copyright">
                            ©
                            <script>document.write(new Date().getFullYear())</script> Made By irdevs
                        </span>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </footer>

فایل index.html:

<?php include 'footer.php';?>

آخرین ویرایش: 05-03-2019 ساعت 00:45، توسط Sajjad95

پاسخ ها

1

سلام اسم فایلتون index.html هست؟ اگر اینطوره باید پسوندشو بذاری روی php. مشکل دیگه ای نمیبینم تو کدتون.

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید