مشکل بسیار عجیب در کد html

بازدید28.4kپست ها2آخرین فعالیت8 سال پیش
0
0

سلام
من میخوام توی صفحه html ام یه عکسی رو نشون بدم که تو همون مسیری که فایل html هست نیست! ادرس عکس رو میدم ولی چیزی نمیاره! :52:
گیج شدم یکی کمک کنه

<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body>
<img src="C:\\0-content.jpg"
</body>
</html>
0

سلام
ادرس فایلهای محلی رو نمیتونی به اون صورت بدی باید اولش file:/// رو بذاری اینطوری:

<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body>
<img src="file:///C:\\0-content.jpg"
</body>
</html>
0

> سلام من میخوام توی صفحه html ام یه عکسی رو نشون بدم که تو همون مسیری که فایل html هست نیست! ادرس عکس رو میدم ولی چیزی نمیاره! :52: گیج شدم یکی کمک کنه ``` <html> <head> <title>test</title> </head> <body> [COLOR="#FF0000"]اینجا رو میگم</html> ```

درود دوست عزیز
والا اگه اینو بخوای آپلود کنی از پایه غلطه!!!!!!!
چطوری؟ بهت میگم

اول کلا شما این جا که با رنگ قرمز نشون دادم رو نبستید!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوما اگه شما هاستینگ دارید یعنی میتونید هم HTML و هم عکستون رو یکجا آپلود کنید به این شکل عمل کنید

<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body>
<img src="0-content.jpg">
</body>
</html>

در واقع اینجا میا میگیم عکسمون تو پوشه ی اصلی سایت همراه HTMLمون هست ، اینحوری راحت تره تا بخواید یجا دیگه آپلود کنید
بدرود

سوال برنامه نویسی دارید؟

هیچ وقت در پرسیدن سوال شک نکنید

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.