آموزش استاندارد سازی قالب به سبک W3C (رفع خطاها)

وبمستر

توسط behnamdesigner در 5 سال پیش
0 2.5k 4 3 سال پیش
behnamdesignerdreamweaverdesignerfr88dinstackoverflow
3

سلام شما میتونید با کمک این تاپیک خودتون قالبتون رو رفع ارور کنید هر سوالی که داشتید مطرح کنید , چون تعداد ارور ها زیاد هست شما اروری رو که راجع بهش توضیح ندادیم مطرح کنید که اضافه بشه معمولا 80 % ارور ها با این اموزش ها رفع میشه از تعداد زیاد ارور ها هم نترسید معمولا بیشتر ارور ها شبیه هم هستند

اول میریم به این ادرس : validator.w3.org ادرس سایت رو وارد میکنیم , ارور ها نمایش داده میشه

ارورهای معمول :

[color=#FF0000]1 ) استفاده از id بیش از یکبار در قالب[/color] ارور :An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).

نحوه رفع :اگر در استایل قالب کلاسی به صورت زیر تعریف شده بود , از این کلاس فقط یک بار باید در قالب استفاده کنیم

#class
{

}

اگر نیاز به چند بار استفاده هست باید در استایل به جای # , . قرار دهیم

اینجوری :

.class{


}

[COLOR="#FF0000"]** 2 ) </div> اضافی در قالب**[/COLOR]

ارور :Line 1114, Column 31: end tag for element "div" which is not openرفع ارور :

با توجه به خطی که در ارور نشون داده میشه میریم و اون </div> اضافی رو پاک میکنیم

[COLOR="#FF0000"] 3 ) عدم تعریف alt برای عکس ها[/COLOR]

ارور :Line 676, Column 61: required attribute "alt" not specifiedرفع ارور :

کد عکس بدون alt : در این حات ارور میگیره

<img src="http://www.aks.jpg" border="0" />

کد عکس , alt اضافه شده

حالت صحیح:

<img src="http://www.aks.jpg" border="0" alt=" text " />

[COLOR="#FF0000"] 4 ) استفاده نادرست از
[/COLOR]

ارور :Line 136, Column 5: end tag for "br" omitted, but OMITTAG NO was specifiedرفع ارور : قرار دادن
به جای
همین کار ساده تعداد زیادی از ارور ها رو رفع میکنه

[COLOR="#FF0000"] 5 ) </a> اضافی در قالب (بسته شدن تگ a در صورتی که اصلا باز نشده)[/COLOR]مثال : کد:

<p style='text-align: center'>عکس های هنری</font></a>

ارور :Line 338, Column 53: end tag for element "A" which is not openرفع ارور : </a> اضافی رو با توجه به خطی که تو ارور هست حذف میکنیم

[COLOR="#FF0000"] 6 ) ارور بالا ممکن است برای موارد زیر هم اتفاق بیافتد که به همان شکل بالا رفع ارور میکنیم[/COLOR]

</td>
</tr>
</table>
</ul>
</li>
</p>

[COLOR="#FF0000"] 7) قرار ندادن / اخر تگ های متا یا استایل[/COLOR]

مثال غلط:

/ قرار داده نشده کد:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" >

مثال صحیح :

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

همین ممکن است برای استایل قالب هم اتفاق بیفتد

[COLOR="#FF0000"] 8 ) آموزش رفع ارور utf -8 که اکثر قالب ها این مشکل رو دارند[/COLOR]

رفع ارور :

برای رفع این ایراد ابتدا این برنامه را دانلود کنید .

برنامه nodpad ++

سپس فایل های قالب یکی یکی باز کنید و از منو بالای برنامه به قسمت encoding برید و گزینه encoding in utf-8 without bom را انتخاب کنید بعد فایل رو save کنید . برای همه فایل های php قالب این کار رو انجام بدید

حالا قالب شما با utf-8 مشکلی نداره .

[COLOR="#FF0000"] 9) استفاده از تگ <Center>[/COLOR]

ارور :

Line 128, Column 8: element "Center" undefined
<Center>✉
You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),
by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).
by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case

این تگ رو نباید داخل قالب استفاده کرد و برای وسط چین کردن باید از سی اس اس استفاده گرد به این صورت : مثلا میخواهید کلمه وردپرس رو بیارید وسط :

اول داخل استایل قالب یه کلاس تعریف میکنیم :

.vasat {

text-align:center;

}

حالا داخل قالب به اینصورت قرار میدیم

کد:

<div class="vasat">وردپرس </div>

این کار همان عمل تگ center رو انجام میده

[COLOR="#FF0000"] 10 ) استفاده تگ های h در محل نامناسب[/COLOR]

ارور :

element "H3" undefined
… <div class="sidebar-box-right"><H3><div class="title">برچسب ها</div></H3>
✉You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),
by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).
by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case

توی این مورد به اینصورت استفاده شده :

<H3><div class="title">برچسب ها</div></H3>

که نحوه صحیح به این صورت هست :

<div class="title"><H3> برچسب ها </H3> </div>

نباید <div> رو داخل تگ قرار داد

از دوستان هم هرکس دوست داشت ارور + نحوه رفع رو قرار بده تا به پست اول اضافه بشه.

[url]http://forum.shopkeeper.ir[/url]

0

Missile جان تاپیک بسیار مفیدی هست

[color=#FF0000]11) قرار ندادن ویژگی xmlns در تگ html[/color]

[color=#FF0000]ارور:[/color]

Missing xmlns attribute for element htmlیاthere is no attribute "XMLNS"

[color=#00FF00]رفع خطا:[/color]

کافیه به تگ html این ویژگی رو اضافه کنید:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

[color=#FF0000]12) مشخص نکردن DOCTYPE[/color]

[color=#FF0000]ارور:[/color]no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>"

[color=#00FF00]رفع خطا:[/color]

برای رفع این خطا در بالاترین قسمت کد (بالاتر از تگ شروع HTML) این عبارت رو قرار بدید:

<!DOCTYPE html>

اینم از ما :32: فعلا.

0

سلام من قالبمو چک کردم 8 تا خطا داره لطفا راهنمایی کنید اونو بر طرفش کنم ممنون Error Line 72, Column 48: required attribute "action" not specified [align=right]<form id="form" onsubmit="return login(this);"[color=#ff3333]>[/color][/align]

خطای دوم Error Line 74, Column 112: there is no attribute "placeholder" [align=right] …tion:relative;" class="tf-user" maxlength="16" placeholder[color=#ff3333]="[/color]نام کاربري شما" />[/align] 3- Error Line 81, Column 53: end tag for "input" omitted, but OMITTAG NO was specified

…type="checkbox" name="hide" value="1">[color=#ff3333]<[align=right][/align][/color]span style="font-color:#000000;">ورود م… 4- Info Line 81, Column 8: start tag was here

					 <input type="checkbox" name="hide" value="1"><span style="font-color:#00…

Error Line 151, Column 210: there is no attribute "alt" [align=right] … href="http://www.galinchat.com" alt="عسل چت" title="عسل چت">عسل چت</a>،<a hr…[/align] 5- Error Line 151, Column 1404: end tag for "span" omitted, but OMITTAG NO was specified [align=right] …tle="رزچت">رزچت</a><a href="/" title="مزمزچت">مزمزچت</a></strong></span></div>[/align] 6- Info Line 151, Column 117: start tag was here

…if;color:#fff">Meta Tag</span><strong><span style="font-family: tahoma,geneva,…

Error Line 151, Column 1417: end tag for "p" omitted, but OMITTAG NO was specified

…tle="رزچت">رزچت</a><a href="/" title="مزمزچت">مزمزچت</a></strong></span></div>[align=right][/align] 7- Info Line 150, Column 28: start tag was here

<div style="display:none;"><p style="text-align: center;margin-top:99px;">

Error Line 157, Column 41: document type does not allow element "div" here

<div style="display:none" align="center">[align=right][/align] 8 Error Line 177, Column 7: end tag for element "span" which is not open

</span></div>[align=right][/align]


www.galinchat.com اینم ادرس سایت منه اگه زحتمی ینست خودتونم یه نگا بندازین ببین ارور هاش کدوما هستن

آخرین ویرایش: 23-01-2015 ساعت 14:27، توسط fr88din
1

سلام شما از بعضی ویزگی های html5 استفاده کردید درحالی که سندتون روی html5 تنظیم نشده. پس اول docktype صفحه رو روی html5 تنظیم کنید  بعد دوباره نتیجه رو بذارید تا راهنمایی کنیم.

<!DOCTYPE html>

آخرین ویرایش: 23-01-2015 ساعت 15:31، توسط Stack OverFlow

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید