سوال راجع به سی شارپ

#C

توسط thearrow در 5 سال پیش
0 831 5 5 سال پیش
thearrowmicrosoftmanreza-irdevdaniel
0

سلام 2تا سوال داشتم

  1. هست وقتی بروی بالای فرم کلیک کنید میشه فرم رو تکون داد ، آیا میشه قسمت FormBorderStyle : None کرد و یه مثلا Picturebox گذاشت و وقتی که روی picturebox کلیک کنند و نگه دارند فرم قابلیت جابه جایی پیدا کنه ؟ اگه همچین چیزی میشه ،لطفا کدشو همینجا بدید

  2. چطوری با همین روش کاری کنم که فرمم قابلیت تغییر اندازه داشته باشه یعنی موقعی که FormBorderStyle : None باشه؟ کدشو میخوام لطفا اگه کسی بلده بگه ممنون

0

سلام

    private void pic_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
        dragging = true;
        dragCursorPoint = Cursor.Position;
        dragFormPoint = this.Location;
    }

    private void pic_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
        if (dragging)
        {
            Point dif = Point.Subtract(Cursor.Position, new Size(dragCursorPoint));
            this.Location = Point.Add(dragFormPoint, new Size(dif));
        }
    }

    private void pic_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
        dragging = false;
    }
0

سلام ارور میده و میگه : The Name "dragging , dragCursorPoint , dragFormPoint ,dragFormPoint" Does not exist in the current context یه سوال دیگه دارم، چطوری میفهمید Void ها رو با چه دستوری باید نوشت؟ یعنی نگاه توی vb6 2تا قسمت بود که مثلا اگه فرم رو انتخاب میکردید و میخواستید توی قسمت فرم لود یه کدی بنویسید ، روی Load کلیک میکردید و sub رو براتون مینوشت ، توی سی شارپ چطوریه؟ از ویژوال استودیو 2012 و سی شارپ 2010 استفاده میکنم

0

سلام متغیر ها تعریف نشدن این کد رو بالای public Form1() بذارید: [CSHARP] bool dragging = false; Point dragCursorPoint; Point dragFormPoint;[/CSHARP]

اول کنترل picturebox خودتون رو قرار بدید و اسمش رو pic بذارید و در حالت انتخاب قرار بدید بعد برای اینکه رویدادها رو اضافه کنید از پنل Peroperties قسمت Events رو فعال کنید Event های کنترل مورد نظر اونجا لیست شدن برای اضافه کردن داخل کادر دابل کلیک کنید تا به قسمت کد نویسی برید.

[ATTACH=CONFIG]448[/ATTACH]

0

سلام فدای همتون که کمکم میکنید ، این مشکلم حل شد

یه سوال دارم من برای ذخیره textBox هام از دستور زیر استفاده میکنم : Microsoft.VisualBasic.Interaction.SaveSetting(Application.ProductName, Application.ProductName, "-+textBox1-++++", textBox1.Text);

و برای فرا خوانی اون از دستور زیر استفاده میکنم :

        textBox1.Text = Microsoft.VisualBasic.Interaction.GetSetting(Application.ProductName, Application.ProductName, "-+textBox1-++++", "");

برای ذخیره سازی بقیه چیز ها مثله checkBox و RadioButton از چه دستوری استفاده میشه

و یه سوال دیگه دارم میخوام کار با Database رو شروع کنم ، از کجا باید یاد بگیرم؟ تاپیک که از صفر نشون بده هست؟( سایت خارجیییییییییی ندید PLZ)

0

> سلام فدای همتون که کمکم میکنید ، این مشکلم حل شد یه سوال دارم من برای ذخیره textBox هام از دستور زیر استفاده میکنم : Microsoft.VisualBasic.Interaction.SaveSetting(Application.ProductName, Application.ProductName, "-+textBox1-++++", textBox1.Text); و برای فرا خوانی اون از دستور زیر استفاده میکنم : textBox1.Text = Microsoft.VisualBasic.Interaction.GetSetting(Application.ProductName, Application.ProductName, "-+textBox1-++++", ""); برای ذخیره سازی بقیه چیز ها مثله checkBox و RadioButton از چه دستوری استفاده میشه و یه سوال دیگه دارم میخوام کار با Database رو شروع کنم ، از کجا باید یاد بگیرم؟ تاپیک که از صفر نشون بده هست؟( سایت خارجیییییییییی ندید PLZ)

سلام دوست عزیز برای سوال هایی که به هم ربط ندارن تاپیک جداگانه ایجاد کنید. عنوان تاپیک هم باید مربوط به سوال باشه مثلا "سوال راجع به سی شارپ " اصلا عنوان مناسبی نیست اینطوری اگه یکی دیگه هم همین سوال رو داشته باشه خیلی راحت پیدا میکنه و شما هم خیلی زودتر به جواب میرسی. مثال یک عنوان مناسب: ذخیره مقدار radiobutton در رجیستری موفق باشی

خوش آمدید

برای طرح سوال، ایجاد بحث و فعالیت در سایت نیاز است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو سایت نیستید میتوانید در عرض تنها چند ثانیه ثبت نام کنید.

لطفا ابتدا لاگین کنید